Particulier onderzoek

12Voor bedrijven en particulieren is het mogelijk om ons in te schakelen voor particuliere onderzoeken. Onderzoeken naar bijvoorbeeld inbraak, diefstal, vermissing van personen, voertuigen of goederen, stalking of onderzoeken in persoonlijke relaties en/of verenigingen kunnen worden uitgevoerd door onze medewerkers. Voor de particuliere sector geldt ook dat wij onderzoeken uitvoeren aan de hand van een plan van aanpak dat in samenwerking met u als opdrachtgever wordt vastgesteld. Na onderzoek volgt een uitgebreide rapportage. Bij vaststelling van strafbare feiten, kunnen wij, in overleg met de opdrachtgever, aangifte doen bij de Politie.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte.

SGS Security heeft zich gespecialiseerd in onderzoeken naar diefstal, malversaties of fraude in het bedrijfsleven, in het bijzonder in transport over de weg, ofwel het beroepsgoederenvervoer over de weg. Bijna 20 jaren ervaring in deze branche liggen ten grondslag aan deze specialisatie. Het is mogelijk om problemen in een logistiek traject voor u in kaart brengen, te analyseren en na onderzoek, een passende oplossing voor uw bedrijf aangeven. We richten ons op, na particuliere opdrachtgevers, op opdrachtgevers uit het bedrijfsleven en de overheid. Het werkgebied is Europa en in dit kader is het ook mogelijk om grensoverschrijdend onderzoek uit te voeren. Ook andere zaken, zoals pre-employment onderzoek of ziekteverzuimonderzoek kunnen worden uitgevoerd in uw opdracht. Kijk hieronder om te zien welke diensten wij aan uw bedrijf zou kunnen leveren.

SGS Security levert een aantal diensten, die als de situatie daarom vraagt, toegespitst kunnen worden op de transportbranche. Voor elk bedrijf, in welke sector dan ook, zal een onderzoek worden aangepast aan dat bedrijf.

Hieronder volgt een kleine opsomming van onze diensten:

 1. Rechercheonderzoeken (onderzoek naar diefstal, fraude, bedrog, verduistering.).
 2. Onderzoek naar en aantonen van sociale fraude en/of onrechtmatig ziekteverzuim.
 3. Dynamische en/of statische observatie van personen, goederen en voertuigen, ook met camera’s.
 4. Preventieve observatie (VIP begeleiding, Persoonsbegeleiding, waardetransporten etc.)
 5. Onderzoek naar stalking.
 6. Verhaalonderzoek.
 7. Administratieve onderzoeken.
 8. Dienstverlenende onderzoeken (m.m.v. de misteryguest).
 9. Onderzoeken naar overtreding van concurrentie- en/of relatiebeding.

Daarnaast is er de mogelijkheid gebruik te maken van specialistische diensten en advisering in o.a.:

 1. pre-employmentonderzoeken (screening)
 2. Beveiligingsadviezen/risico-analyses

Het is niet mogelijk om hier tarieven voor werkzaamheden te geven. Deze tarieven zijn afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden. In overleg met de opdrachtgever komen wij tot een planmatige opzet van een onderzoek. Onderzoeken in uw opdracht worden altijd verricht op basis van een offerte. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met SGS Security.

Comments are closed.