Security diensten

Naast (landelijke en grensoverschrijdende) fysieke bewaking en beveiliging, leveren wij ook de juiste adviezen met betrekking tot security in het algemeen. Na een screening van uw pand of terrein kunnen we vaststellen welke vorm van bewaking of beveiliging u het beste zou kunnen gebruiken. Bewaking heeft vele vormen.

- Objectbeveiliging:

Iemand 24/7 uur in uw gebouw (of op uw bouwlocatie) laten zijn voor controleronden, het beheren van uw receptie, bezoekersregistratie, toegangscontroles, overwerkcontroles, parkeerbeheer, brand-sluitronden etc.
Van elke dienst wordt een rapport opgemaakt zodat u kunt lezen of er bijzonderheden hebben plaatsgevonden. U krijgt een ander beeld van uw pand als u van alles op de hoogte wordt gesteld.

- Mobiele surveillance:

Tijdens de avond- en nachtelijke uren komt er een beveiliger, al dan niet met een hond, langs uw pand(en) om er een inspectie te doen. Hij controleert het pand en terreinen. Hij/zij doet dat op verschillende tijden en is uw nachtzicht op uw eigendom. Ook de opvolging van uw alarmsysteem wordt verzorgd door de mobiel surveillant. Door met meerdere bedrijven of personen e.e.a. collectief te regelen, is de mogelijkheid tot mobiele surveillance dichter bij dan u denkt!

- Evenementenbeveiliging:

Tijdens uw evenement (bijvoorbeeld een groot feest, meerdaags evenement, manifestatie e.d.) kunnen wij de toegangscontrole en beveiliging voor onze rekening nemen zodat u enkel en alleen betalende bezoekers ontvangt… Onze Securityhosts zorgen daarvoor. Ook onregelmatigheden met betrekking tot de openbare orde en rust kunnen door ons worden gecontroleerd en worden gehandhaafd. We adviseren over huis, terrein -en evenementreglementen, een plan van aanpak, overleg met openbare diensten zoals gemeente en politie en zetten de overlegstructuur voor u neer. U hoeft het alleen maar te organiseren. Wij doen de veiligheid. En dat is een beleving!

- Elke andere vorm van bewaking en beveiliging:

camera01Overal waar u toezicht op zou willen hebben kan bewaakt en/of beveiligd worden met bijvoorbeeld camera’s of beveiliger met of zonder een hond. Met een mobiele centraal post is het mogelijk om op uw locatie tijdelijk camera’s te gebruiken voor toezicht en het aansturen van beveiligers. Daarnaast is het mogelijk om, bijvoorbeeld in een jachthaven, beveiliging vanaf het water uit te voeren.

Ook technische beveiliging is mogelijk. Voor het installeren van bijvoorbeeld (3M gecertificeerde) anti-inbraak film op uw ramen, hang- en sluitwerk op uw deuren, toegangscontrole met bijvoorbeeld een web-based toegangscontrolesysteem of het betere hekwerk met bijvoorbeeld een schuifpoort bent u bij ons aan het juiste adres. Meer technische beveiliging vindt u in het menu onder de kop camerabewaking.

Daarnaast zou u wellicht toezicht op uzelf willen hebben. Dat doen wij in de vorm van persoonsbegeleiding. Dit is ook mogelijk in combinatie met chauffeursdiensten. Voor details van deze vormen van beveiliging kunt u contact met ons opnemen.

Neem gerust contact met ons op en laat vrijblijvend een offerte maken! Vult u het contactformulier op de website in. We horen graag van u!

Comments are closed.